U petak navečer u sportskoj dvorani Luke u Bihaću održan je malonogometni spektakl pod nazivom „Evi i prijatelji“. Ervin Smailagić, bivši nogometaš bihaćkog Jedinstva, sarajevskih rivala Željezničara i Sarajeva, te splitskog Hajduka doveo je u sportsku dvoranu u Bihaću bivše reprezentativce Bosne i Hercegovine i Hrvatske, nogometaše koji su u svojim karijerama igrali u Ligi prvaka i tadašnjem Kupu Uefa.

Na parket u Bihaću istrčali su Bulend Bišćević, Almir Seferović, Almedin Hota, Jerko Leko, Edin Mujčin, Dželaludin Muharemović, Duško Vranešević, Elvir Šušnjar, Harun Sadiković, Emir Mulić, Almin Abidhožić, Vahidin Čahtarević, Dino Zahirović, Frane Anušić, Admir Mirvić, Raif Ferhatović, Osman Huskić, Ermin Alijagić, Mladen Šantić i organizator Ervin Smailagić. Ekipe su vodile treneri Ahmet Kečalović i Besim Šabić, dok su sudci bili Edin Jakupović i Edin Zjakić. Program je vodio Aljoša Aljo Bobić.

Uvertira je bila malonogometna utakmica Omladinskih selekcija OFK Bihać, NK Jedinstvo i Škole nogometa Talent iz Cazina.

/usksport.ba