Zehrudin Nadarević, poznatiji kao Huda Kompany, reagirao je na današnju situaciju u kojoj tvrdi da su ga napala trojica muškaraca, među njima i Sanel Hadžić – Patak, ispred trgovačkog centra “Ljiljan” u Cazinu.

U snimku koji je podijelio javnosti, Nadarević je istakao da se incident dogodio zbog ljubomore prema njegovom vozilu Porsche, te ostale njegove imovine i ugleda, te je naglasio da se ništa ne može otimati.

U nastavku pogledajte video i čujte sve detalje iz njegove perspektive:

@balkanlive1 Tuča ispred Ljiljana: Sanel Patak i Huda Kompani @Sanel Patak @HudaKompani82firmo #sanelpatak #hudakompani #hudakompany #hudakompani82 #tiktokbalkan #balkantiktok #balkan #balkanci ♬ Originalton – BalkanLive

Incident je nastao nakon fizičkog obračuna između Sanela Hadžića, poznatog kao Sanel Patak, i Zehrudina Nadarevića, koji se dogodio ispred trgovačkog centra “Ljiljan” u Cazinu.

Prema riječima Hadžića na njegovom TikTok profilu, sukob je eskalirao zbog uvredljivih komentara Nadarevića upućenih na račun porodice Hadžić. Sanel ističe da se incident dogodio nakon što mu je Nadarević verbalno napao porodicu, na što Sanel nije ostao ravnodušan te je zaprijetio. Zahvaljujući prisustvu njegovog sina Adela, tvrdi Sanel, sukob nije eskalirao dalje. Detalji obračuna su dostupni na Sanelovom TikTok profilu, gdje je podijelio snimak i svoju verziju događaja.

@sanelpatak

♬ original sound – Sanel Patak