Piše: Biscani.net

U sklopu obilježavanja Rozi oktobar, Mjeseca borbe protiv raka dojke, Poliklinika Muminović iz Bihaća ponosno nudi poseban popust od 20% na mamografiju. Ovaj dragocjeni popust ima za cilj potaknuti žene da se brinu o svom zdravlju i redovito obavljaju preventivne preglede.

Rak dojke je ozbiljna zdravstvena briga koja može utjecati na mnoge žene diljem svijeta. Stoga je važno poduzeti korake kako biste osigurali svoje zdravlje i blagovremeno otkrili potencijalne probleme. Preventivni pregledi, koji uključuju mamografiju i ultrazvučni pregled dojki, ključni su u ranoj dijagnozi i liječenju raka dojke.

Rozi oktobar je vrijeme kada se širom svijeta organiziraju javnozdravstvene manifestacije s ciljem podizanja svijesti o važnosti prevencije i redovnih pregleda. Ranim otkrivanjem raka dojke povećavaju se šanse za uspješno liječenje, a statistika pokazuje da 90% oboljelih ima šansu za izlječenje ako se dijagnoza postavi u početnoj fazi.

Poliklinika Muminović poziva sve žene da iskoriste ovu izvanrednu priliku i zakazivanjem mamografije brinu o svom zdravlju. Vaša briga i rano djelovanje mogu napraviti ogromnu razliku u borbi protiv raka dojke.

Nemojte zaboraviti da je ovo mjesec posvećen vašem zdravlju. Iskoristite popust na mamografiju i pridružite se borbi protiv raka dojke. Vaše zdravlje je važno!

Za više informacija i zakazivanje pregleda, možete kontaktirati Polikliniku Muminović.

(Biscani.net)