Bihaćki gradonačelnik Emdžad Galijašević posjetio je danas OŠ Harmani I gdje se u razgovoru sa direktorom ove škole upoznao  sa aktivnostima ove obrazovne ustanove na početku nove školske godine. Gradska uprava Bihaća u protekle četiri godine izdvojila je preko 250.000 KM zahvaljujući kojima je napravljen novi mokri čvor, nova fasada, novi krov, novo sportsko igralište i uveden video nadzor.

Pored toga, gradonačelnik Galijašević pomogao je razne aktivnosti učenika i nastavnika, opremanje učionica, a današnju posjetu OŠ Harmani iskoristio je i darovao prvačiće ove škole poklon paketićima.

„ OŠ Harmani I gradska je osnovna škola u kojoj je gradska uprava u protekle četiri godine investirala značajna sredstva,a ističem da nije samo ova škola imala podršku grada Bihaća, jer smo zaista svaku obrazovnu ustanovu u gradu pomogli . Posebno ističem besplatan prevoz učenika na što sam kao gradonačelnik ponosan jer je to ona istinska pomoć učenicima i njihovim roditeljima „-kazao je gradonačelnik Galijašević.