Tradicionalno, povodom božićnih praznika , bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić posjetio je danas Dalibora Nenića, bihaćkog paroha.Čestitajući najveći pravoslavni praznik , gradonačelnik Fazlić, istakao je da je sretan što kao prvi čovjek grada Bihaća može obići predstavnike svih vjerskih zajednica pred njihove vjerske praznike i na taj način poslati poruku da se u Bihaću njeguje i jača tolerancija,suživot i međusobno poštovanje.

“Sretan sam što sam danas pred pravoslavni Božić posjetio bihaćkog paroha i radost predstojećeg praznika podijelio sa njim i njegovom porodicom. Božić je praznik mira i ljubavi i želim naglasiti značaj zajedničkog življenja, značaj zajedničke odgovornosti za grad Bihać i to je ono što nas krasi u našem gradu i na što smo ponosni”-kazao je gradonačelnik Fazlić.

Zahvalivši se gradonačelniku Fazliću na posjeti i iskrenim čestitkama, Dalibor Nenić, bihaćki paroh, kazao je da današnja posjeta bihaćkom parohu , ustvari znači i posjata svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti na području grada Bihaća.

“ Svojom današnjom posjetom pokazao je da je gradonačelnik svih građana i to nas posebno raduje i koristim da svim građanima Bihaća i USK-a čestitma predstojeće božićne praznike uz iskrene želje za puno zdravlja i porodične sreće “-kazao je Dalibor Nenić, bihaćki paroh.