Šestu godinu za redom Sportski plesni centar Virus iz Bihaća na čelu sa trenericom i voditeljicom kluba Dijanom Jajčević organizirao je u sportskoj dvorani Luke Internacionalnu plesnu reviju. U prisustvu preko 1.500 posjetitelja članovi SPC Virus koji su se okitili brojnim državnim,evropskim i svijetskim medaljama predstavili su se sa pobjedničkim koreografijama, a plesno veče upotpunili su nastupi plesača iz plesnih klubova Bolero Banja Luka, Potkupolo Ljubljana, Megaplast Zagreb, Samba Maribor i Šeherzada Zagreb.

Plesnu reviju u prisustvu velikog broja posjetitelja svečano je otvorio mr.sci.Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća , kazavši da je i večerašnja plesna revija pred ispunjenom dvoranom Luke potvrda da je SPC Virus najbolji plesni klub ne samo uBihaću nego i u državi BiH.

„ Malo koji klub danas može napuniti dvoranu Luke, a to je uradio SPC Virus i velika zahvala Dijani Jajčević i njenom suprugu što ulažu maksimum napora zajedno sa roditeljima svih članova , kako bi danas imali plesačke asove i evropske i svijetske šampione. I mi u gradskoj upravi smo prepoznali snagu i značaj SPC Virus i tako će biti i i unarednom periodu uz želju za još medalja sa evropskih i svijetskih prvenstava „ – kazao je nakon plesne revije gradonačelnik Galijašević.

Veliki broj posjetitelja imao je priliku vidjeti nastup preko 400 plesača starosne dobi od 5 do 55. godina koji su u dvosatnom programu predstavili se sa zanimljivim plesnim nastupima.

“Vrijedno smo radili i prošle godine i plodovi tog rada došli su osvajanjem brojnih medalja i večeras sam po ko zna koji put presretna jer smo ispunili dvoranu Luke do posljednjeg mjesta, održali predivno plesno veče i hvala svima koji su pomogli da predstavimo SPC Virus i ono što mi sa ponosom radimo. Hvala roditeljima, hvala svim mojim članovima, posjetiteljima, sponzorima i gradskoj upravi Bihaća na podršci koju smo imali i koju ćemo imati „– kazala je Dijana Jajčević, trenerica sportskog plesnog centra Virus.