Tržišni lider u oblasti logistike, 24 VIP Logistics Services, svoj naziv promijenio je u “Express One”.

Svečanosti je prisustvovalo oko 150 gostiju iz zemlje i inostranstva, a novi slogan društva je “Broj jedan u ekspresnoj dostavi”.

– Sa tržišnim udjelom od 21 posto, mi smo tržišni lider u oblasti ekspresne dostave, odnosno dostave paketa širom Bosne i Hercegovine u roku od 24 sata. Novim nazivom Express One želimo ojačati našu poziciju tržišnog lidera i postati preferirani logistički partner postojećim i potencijalnim klijentima iz zemlje i inostranstva. – kazao je Robert Kovačić, direktor društva “Express One”.

Promjena naziva društva svečano je obilježena na proslavi za klijente održanoj 17.10.2016., kojoj je prisustvovalo oko 150 osoba, između ostalog i predstavnici Österreichische Post AG – osnivača društva “Express One”.

Značajnim unapređenjima proizvoda i daljim razvojem, brend “Express One” postaje jedinstven logistički partner u Bosni i Hercegovini u oblastima poslovanja sa pravnim licima i poslovanja sa fizičkim licima.

Društvo ima 110 zaposlenih i broji 600 klijenata čiji je centralni logistički partner. Raspolažu voznim parkom sa više od 80 dostavnih vozila, kao i vlastitim logističkim centrima u Bihaću, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Doboju i Banja Luci.