Kompanija Adna Commerc nakon uspješno realiziranog projekta izgradnje trgovačkog centra u bihaćkom naselju Repušine , današnjim otvorenjem moderne benzinske pumpe u neposrednoj blizini trgovačkog centra zaokružila je ulaganja ukupne vrijednosti od 12 miliona KM.

Obilazeći danas novootvorenu benzinsku pumpu kompanije Adna Commerc , bihaćki gradonačelnik Emdžad Galijašević , istakao je da je gradska administracija bila na usluzi ovoj kompaniji prilikom gradnje oba objekta, ubrzavši maksimalno sve administrativne dozvole s ciljem što brže gradnje i otvorenja objekta.

„ Raduje me činjenica da moja ideja otvaranja grada za svakog dobronamjernog investitora kroz otvorenje brojnih poslovnih objekata pokazuje rezultate i mi danas na ovoj benzinskoj pumpi imamo novih 15 radnika . To je velika stvar za naš grad i veliko hvala vlasniku firme Adna Commerc na svemu što je uradio za grad Bihać i što u konačnici zapošljava u ova dva poslovna objekta više od 60 radnika „-kazao je gradonačelnik Galijašević.

Prema riječima Emsuda Bužimkića ispred kompanije Adna Commerc, nakon uspješno realiziranog projekta izgradnje benzinske pumpe vrijedne 3 miliona KM , ova kompanija planira u neposrednoj blizini pumpe izgraditi jedno dječije igralište za sve kupce i građane Bihaća.