Proteklih mjesec dana ljubitelji malog nogometa su imali priliku da uživaju u malonogometnim majstorijama, haklera na parketu sportske dvorane Luke u Bihaću. Ostali su oni najbolji u borbi za plasman na tron ovogodišnjeg malonogometnog turnira u Bihaću.

Danas su na rasporedu posljednji, finalni susreti u kategorijama: predpionira, pionira, veterana i seniora. Naravno kao uvertira finalnim susretima odigrat će se susreti za treću poziciju u pomenutim kategorijama.

U borbi za prvu poziciju u kategoriji predpionira, snage će odmjeriti ekipe JEDINSTVO 2 i NK ĆORALIĆI, kategoriji pionira KOLIBRI i BP IBRAHIMOVIĆ CAFFE BAR MAK iz Bosanske Otoke, kategorija veterana BIHAĆ 1260 i AUTO PRAONA SAJO 3, dok je najzanimljiviji susret u seniorskoj kategoriji, koji je na rasporedu u 19h a sastaju se ekipe PVC DŽAJA AUTO STIL iz Cazina i domaća ekipa DENARO.

Susreti počinju u 13h sa utakmicama za 3.mjesto a potom nastupaju i finalni susreti svih kategorija. Cijena ulaznice za finalni dan turnira je 3 KM, piše USKsport.