Home Grad Bihać VIJEĆNIK Adnan Lipovača ispunio obećanje: Danas uplaćena sredstva na račun Ajle Vojić

VIJEĆNIK Adnan Lipovača ispunio obećanje: Danas uplaćena sredstva na račun Ajle Vojić

Jučer na 24. sjednici Gradskog vijeća Bihać u sklopu vijećničkih pitanja uvaženi vijećnik Adnan Lipovača se obratio svima prisutnima i javnosti vezano za problem odlaska Bišćanke Ajle Vojić na Svjetsko prvenstvo u kickboxingu koje će se održati u Irskoj.

Vijećnik Adnan Lipovač je, u svome obraćanju, tražio od gradske uprave Bihaća da iznađe sredstva u skladu sa svojim mogućnostima da se pomogne našoj sportašici kako bi osigurala odlazak na Svjetsko prevenstvo. Vijećnik Lipovača je svoj mjesečni paušal ustupio Ajli Vojić te zamolio službu finansija da se sredstva uplate na njen račun. Pozvao je i svoje kolege vijećnike da to isto urade, ali niko nije reagovao na njegov poziv.

Ovim putem želimo obavijestiti javnost, kako nam je potvrđeno iz službe finansija Grada Bihaća, da su sredstva u iznosu 200 KM, koliko iznosi mjesečni paušal vijećnika Lipovače, uspješno prebačena na račun Ajle Vojić.

VEZANE VIJESTI:
STIŽU LIJEPE VIJESTI: Premijer ROŠIĆ obećao 2000 KM, Kanton Sarajevo 2.500 KM za Ajlu Vojić
POSLUŠAJTE OBRAĆANJE na sjednici: Vijećnik Adnan Lipovača jutros ustupio svoj paušal Ajli Vojić, drugi vijećnici se oglušili na njegov poziv !
Upitan odlazak Bišćanke Ajle Vojić na Svjetsko prvenstvo: Avionske karte plaćene, za smještaj nema novca!

FullSizeRender

Adnan Lipovača je jučerašnje obećanje ispunio, ostaje nam još da vidimo hoće li do kraja mjeseca jula ispuniti obećanje Husein Rošić, premijer USK-a, koji je obećao 2000 KM, ali i Mirvad Kurić, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo.