Za ovu ulogu se prijavilo oko 1.000 mladića, ali 13-godišnjak iz Stuttgarta, porjeklom iz Cazina, je zbog svog talenta uvjerljivo pobijedio

Nagrađivani hrvatski redatelj i glumac koji je rođen u Njemačkoj Vjekoslav Katušin, u Osijeku je prije nekoliko dana počeo snimati film ‘‘Wrongful Death 2: Bloodlines‘‘, drugi dio trilera ‘‘Wrongful Death‘‘.

Prvi dio filma koji je sniman u Belom Manastiru, ostvario je 22 nagrade na nekoliko filmskih festivala. Kao i u prvom i u drugom dijelu filma pojavit će se brojni holivudski glumi među kojima su Eric Roberts i Michael Paré. Među slavim imenima je i mladi 13-godišnji Emin Račić iz Stuttgarta koji će glumiti sina poznatog holivudskog glumca Costasa Mandylora.

Kako otkriva Vjekoslav Katušin za ovu ulogu se prijavilo oko 1.000 mladića, ali 13-godišnjak iz Stuttgarta je zbog svog talenta uvjerljivo pobijedio. Potom je i upoznao poznatog glumca kojemu će u filmu glumiti sina, piše Večernji.hr.

Scene u kojima se pojavljuje 13-godišnji Emin trebale bi se snimati početkom lipnja u Belom Manastiru. U filmu će se pojaviti i hrvatska likovna umjetnica iz Ulma Ljiljana Đalok.